Video: ECHL:ssä roihahti kunnolla – raju joukkotappelu, veskaritkin myllyttivät

Wheeling vs Utah joukkomylly ECHL / Pallomeri.net

ECHL-ottelu Wheeling Nailersin ja Utah Grizzliesin välillä eskaloitui hurjaksi joukkotappeluksi, jossa veskaritkin myllyttivät.

Pohjois-Amerikan kiekkosarjoissa ei tappeleminen ole ikinä ollut vierasta ja vaikka meininki onkin rauhoittunut viimeisten vuosikymmenien aikana, niin aina välillä jäällä mätetään lähes Lämäri-elokuvan hengessä.

NHL:n niin sanotun ”farmin farmin”, eli ECHL:n sunnuntain kierroksella nähtiin vähän vanhan kansan hupailuja, kun Wheeling Nailers ja Utah Grizzlies ottivat kirjaimellisesti yhteen kaukalossa.

Mainos alkaa

Peliä oli jäljellä enää 10 sekuntia, kun tökkiminen ja ronkkiminen eskaloitui koko kentän kattavaksi nyrkkihippasteluksi, jonka tuoksinassa nähtiin myös aina yhtä yllättävä maalivahtien välinen mylly.

Loppuhässäkästä tuomittiin kaikkiaan 106 rangaistusminuuttia, joka piti sisällään kuusi pelirangaistusta. Ulosajot kirjataan Pohjois-Amerikassa 10 minuutin rangaistuksena.

Wheeling voitti ottelun maalein 6-1.

ECHL:ssä nähtiin kunnon joukkorähinät, jonka huipensi veskarien välinen matsi:

Katso myös: Video: Aivan mieletön tuurimaali Liigassa – Ilves-pakin kuti osui yhtä vastustajaa mailaan, toista päähän ja livahti sisään