Video: Hämmentävä tapaus MLS:ssä – Earthquakes-valmentajan tulkki ajettiin ulos

Tulkki Agustin Zalazar / Pallomeri.net

MLS-liigan ottelussa nähtiin hyvin erikoinen hetki, kun San Jose Earthquakesin valmentajan Matias Almeydan tulkki ajettiin ulos pelistä.

Colorado Rapidsin ja San Jose Earthquakesin välinen MLS-ottelu äityi todella kuumaksi ja pelissä nähtiin varsin erikoinen tapahtuma, kun 69. minuutilla neljäs erotuomari ja avustava erotuomari viittilöivät erotuomaria tulemaan sivurajalle.

Siellä oli menossa kuuma protestointi ja poskensoitto, mutta erikoiseksi tapauksen tekee se, että Earthquakes-valmentaja Matias Almeyda sai mussuttamisestaan varoituksen, mutta hänen tulkkinsa Agustin Zalazar puolestaan ajettiin ulos.

Epäselväksi jäi, että toistiko tulkki vain valmentajan sanoja, vai pistikö hän joukkoon myös omiaan. Videon perusteella neljäs erotuomari vaikuttaa asiastaan täysin varmalta ja näyttää erotuomarille, että nimenomaan Zalazar tulisi ajaa ulos.

Näin ollen Almeyda jäi orvoksi piruksi kentän laidalle, sillä hän ei Zalazarin ulosajon myötä pystynyt enää kommunikoimaan pelaajiensa kanssa.

Ottelu päättyi pistejakoon maalein 1-1.

Earthquakes-valmentajan tulkki Agustin Zalazar ajetaan ulos:

Katso myös: Video: Boca Juniorsin joukkue sekosi totaalisesti – otti yhteen poliisien kanssa pudottuaan Copa Libertadoresista