Video: Detroitin Dylan Larkin kaatoi vahingossa katsojan kaljat – paikkasi tilanteen hyvin tyylikkäästi

Dylan Larkin Detroit Red Wings / Pallomeri.net

Detroit Red Wingsin kapteeni Dylan Larkin kaatoi vahingossa katsojan kaljat ja tunsi niin paljon syyllisyyttä, että korvasi asian heti.

Ennen sunnuntaina pelattua Detroit Red Wingsin ja New Jersey Devilsin välistä NHL-ottelua Detroit-kapteeni Dylan Larkin oli mikitettynä alkulämmittelyissä ja Detroitin mediatiimi sai sattumalta talteen varsin hienon hetken.

Ensin Larkin epäonnistui maalintekoyrityksessään ja liukui kohti laitaa. Larkin heitti itsensä päin päätypleksiä sen kummemmin ajattelematta asiaa. Hetkeä myöhemmin hän huomasi, että maalin takana olleella katsojalla oli kaljatuoppi laidan päällä ja Larkin kaatoi sen “taklauksellaan”.

Mainos alkaa:

Larkin pyysi heti anteeksi ja sanoi myös joukkuetovereilleen potevansa huonoa omaatuntoa. Seuraavaksi Larkin teki todella hienon tempun. Hän luisteli vaihtoaition luokse ja pyysi joukkueen huoltajan paikalla. Larkin kertoi mitä oli tapahtunut, osoitti kenestä oli kyse ja pyysi, että huoltaja veisi katsojalle hänen puolestaan 20 dollarin setelin korvaukseksi kaatuneista kaljoista.

Huoltaja teki työtä käskettyä ja näin katsoja sai taatusti unohtumattoman elämyksen.

Dylan Larkin kaataa katsojan kaljat ja hoitaa asian kuntoon todella tyylikkäästi:

Katso myös: Video: Miro Heiskanen rynnisti hyökkäyksen kärkeen ja painoi kiekon Minnesotan verkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: