Video: Pittsburghissa täysin absurdia menoa: Dumoulin osui puolesta kentästä – New Jersey oli lähellä sensaatiomaista nousua

Brian Dumoulin Scott Wedgewood NHL - pallomeri.net

Pittsburgh Penguinsin Brian Dumoulin vastasi yhdestä tämän kauden helpoimmista maaleista, kun hän osui ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan.

Pittsburgh ja New Jersey järjestivät tiistai-illan kunniaksi todelliset maalikarkelot, sillä osumia nähtiin peräti 13 kappaletta, ja voitto kirjattiin erikoisten vaiheiden jälkeen lopulta kotijoukkueen hyväksi lukemin 7-6.

Maaleista helpointa päästiin todistamaan Brian Dumoulinin toimesta, kun hän vei joukkueensa 3-0-johtoon avauserässä. Jenkkipuolustaja heitti punaviivan tuntumasta rystyroikun ja Devils-maalivahti Scott Wedgewood yllättyi pompusta siinä määrin, että peliväline livahti hänen selkänsä taakse.

Mainos alkaa

Ottelun erikoisuudet eivät suinkaan loppuneet tähän. Pittsburgh nimittäin johti peliä kahden erän jälkeen jo lukemin 6-0, mutta Devils onnistui päätöserässä takomaan taululle 6 osumaa. Sidney Crosby maalasi kuitenkin välissä myös Pittsburghille, mikä tarkoitti sitä, että kuuden maalin erä nosti vieraat lopulta vain maalin päähän.

Sekopäisen ottelun tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Alta voit ihastella Dumoulinin roikkuosuman lisäksi myös koko matsin parhaat palat.

Videot näet halutessasi myös Sportsnetin YouTubessa.


Joukkueet: ,