Video: Jäätävä tunarointi – Dumbarton-vahti teki oman maalin pakin selän kautta

Dumbarton oma maali / Pallomeri.net

Skotlannissa nähtiin suorastaan huikaiseva oma maali, kun Dumbarton-vahti potkaisi pallon sisään oman pakin selän kautta.

Skotlannin kolmannella sarjatasolla League Onessa nähtiin jotain aivan uskomattoman noloa, kun Dumbarton isännöi lauantain kierroksella Forfaria.

Ottelun avausmaali näki päivänvalon 56. minuutilla, kun Dumbartonin maalivahti Sam Ramsbottom oli antamassa avauspotkuaan. Viime hetkellä Forfarin hyökkääjä pääsi iskemään hieman prässiä päälle, joten Ramsbottomin veto ei lähtenyt aivan minne piti.

Mainos alkaa

Ramsbottomin potku meni aivan vihkoon ja jysähti suoraan omaa puolustajaa, Ryan McGeeveriä selkään. Ramsbottomin pahaksi onneksi pallo osui niin kovalla voimalla McGeeveriin, että se kimmahti nopeasti kohti Dumbartonin nyt tyhjänä ammottanutta maalia, eikä Ramsbottomilla ollut enää pienintäkään mahdollisuutta estää kenties kauden huvittavimman oman maalin syntyä.

Pahinta asiassa lienee kuitenkin se, että maali jäi pelin ainoaksi. Dumbarton on ajautunut sarjan hännille ja on viimeisen suoran säilyjän paikalla. Tämän voiton ansiosta karsijan tontilla majaileva Forfar nousi siis kahden pisteen päähän Dumbartonista.

Dumbarton-vahti Sam Ramsbottom tumpeloi huikean oman maalin, eikä joutunut edes ottamaan sitä omaan piikkiinsä:

Katso myös: Video: Häikäisevä vapaapotku – Lorient-peluri pamautti timanttisen pommin lähes 40 metristä