Hurja nujakka Slovakian liigassa – Dukla Michalovcen huoltajat kävivät vastustajan pelaajien kimppuun

Dukla Michalovcen huoltajat käynnistävät rähinän / Pallomeri.net

Slovakian kiekkoliigassa nähtiin erikoinen ja raju selkkaus, kun Dukla Michalovcen huoltajat kävivät käsiksi Spisska Nova Vesin pelaajiin.

Viikko sitten perjantaina Slovakian Extraligan kierroksella pelattu ottelu Dukla Michalovcen ja Spisska Nova Vesin välillä sai varsin ikävän lopun, kun koppikäytävällä nähtiin kipakkaa välienselvittelyä.

Tilanne sai slovakialaismedia Sportnetin mukaan alkunsa Duklan huoltajan rasistisista huuteluista Spisskan tummaihoisille pelaajille. Tämän jälkeen hässäkkä meni fyysiseksi ja Duklan huoltajat olivat sivuston mukaan tilanteessa päällepäsmäreinä ja Spisskan pelaajat puolustivat itseään.

Slovakialaisen tv-kanava RVTS:n kuvaaja sai selkkauksesta osan nauhalle ja kuvasta selviää, että tunteet kävivät todella kuumina. Tapauksen aikaan vielä Duklan urheilujohtajana toiminut Elmo Aittola paljasti Jatkoaika.comille, että Spisskan pelaajaa lyönyt huoltaja sai potkut ja toinen selkkaukseen osallistunut huoltaja sai Extraligan kurinpitäjältä kuuden ottelun mittaisen toimitsijakiellon.

Dukla Michalovcen huoltajat kävivät Spisska Nova Vesin pelaajien kimppuun:

Katso myös: Joel Kivirantaa vietiin tylysti – Buffalon tähtipakki Rasmus Dahlin taituroi upean soolomaalin