Dortmundin 14-vuotias ihmelapsi Youssoufa Moukoko sooloili upean osuman ja teki historiaa

Youssoufa Moukoko dortmund ihmelapsi - pallomeri.net

Interin ja Dortmundin kohtaamista päästiin todistamaan Mestarien liigassa keskiviikkona. Seuran alle 19-vuotiaat nuoret kohtasivat toisensa jo päivällä, ja tuossa ottelussa huomion vei Youssoufa Moukoko.

Illan ottelu päättyi kotijoukkue Interin 2-0-voittoon ja italialaisjuhliin päädyttiin myös aiemmassa Uefa Youth Leaguen ottelussa, jossa Inter oli parempi numeroin 4-1.

Suurimmat otsikot matsin osalta vei Dortmundin ainoa osuma, sillä se syntyi komean soolon päätteeksi vasta 14-vuotiaan Youssoufa Moukokon toimesta. Ihmelapseksi tituleeratusta Moukokosta tuli samalla Uefa Youth Leaguen historian nuorin maalintekijä – ja vieläpä varsin selvällä marginaalilla.

Aiempaa ennätystä pitivät jaetusti hallussaan Ajaxin Youri Regeer ja Olympiakosin Christos Liatsos, jotka olivat molemmat 16 vuoden ja 30 päivän ikäisiä tehdessään maalin.

Moukoko oli maalin syntyessä tarkalleen 14 vuoden 10 kuukauden ja 29 päivän ikäinen.

Nuorukainen on alunperin Kamerunista, mutta on edustanut saksaa alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa. Hän on voittanut alle 17-vuotiaiden Bundesliigan maalikuninkuuden kahdesti ja 69 ottelussa on syntynyt Dortmund-paidassa yhteensä hurjat 106 maalia.

Tsekkaa myös:

Video: Huligaanit riehuivat junnupelissä – joukkueet syöttelivät keskenään loppuvihellykseen asti

Youssoufa Moukoko osui Uefa Youth Leaguessa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.


Pelaajat:
Joukkueet: