Dortmund-Bayern München näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Dortmund-Bayern München live stream

Tiistaina nähdään todellinen klassikko, kun Bundesliigan jättiläiset iskevät yhteen isojen panosten pelissä. Tässä live stream Dortmund-Bayern München -otteluun.

Dortmund-Bayern München – ilmainen live stream

Der Klassiker on aina yksi Saksan odotetuimmista otteluista. Tällä kertaa yleisöä ei pääse paikalle, mutta televisioiden välityksellä ottelua seuraa varmasti sitäkin useampi ihminen. Tiistai-iltana pelattavassa ottelussa on valtaisat panokset, sillä Bayern Münchenin voitto saattaisi olla lopullinen niitti mestaruustaistolle. Sen sijaan Dortmund voi voitollaan laittaa koko paletin uusiksi ja käsillä olisi suorastaan kiimainen loppuhuipennus.

Molemmat ovat tulleet tauolta räväkästi, sillä tilillä on kaksi melko helppoa voittoa. Nyt mitataan kuitenkin todellinen iskukyky, sillä tämän kovemmaksi ei vastustaja voi Saksan maaperällä mennä.

Luvassa on taatusti mielenkiintoinen ottelu, joten kannattaa virittäytyä televisioiden ääreen tiistai-iltana klo 19:30, kun ottelu pyörähtää käyntiin

Mainos alkaa

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!