“Olemme p****ja puolustamaan” – Dorking Wanderersin manageri ei kierrellyt murskatappion jälkeen

dorking Wanderersin Marc White

Englannin National Leaguessa pelaavan Dorking Wanderersin manageri löi faktat kursailematta pöytään joukkueensa murskatappion jälkeen.

Englannin viidennellä sarjatasolla nähtiin varsin napakat murskajaiset, kun Dorking Wanderers otti kotonaan huutia Oldham Athleticilta maalein 5-1. Ottelussa sinänsä ei ollut mitään ihmeellistä, mutta Dorkingin managerin Marc Whiten antama haastattelu on noussut somehitiksi.

Video Whiten tv-haastattelusta lähti leviämään, kun hän ilmoitti suhteellisen suoraan mistä joukkueensa pelaaminen jäi ja on jäänyt vajaaksi.

– Ei tätä tilannetta voi mitenkään koristella. Jos olen täysin rehellinen, niin Oldham voitti 5-1, koska olemme p****ja puolustamaan, White totesi.

Tilastot tukevat managerin lausuntoa, sillä vaikka Dorking on sarjan alempaa keskikastia, niin joukkueen maaliero on 24 maalia miinuksella, mikä on enemmän kuin esimerkiksi sarjassa viimeisenä olevalla joukkueella.

Dorking Wanderersin manageri Marc White pistää faktat pöytään murskatappion jälkeen tehdyssä haastattelussa:

Katso myös: Lukas Podolski poltti päreensä ja lensi pelistä pihalle hyväntekeväisyysturnauksessa, jota hän oli järjestämässä