Donald Trump innostui hehkuttamaan Tiger Woodsin suorittamista The Mastersissa

urheilumaailman kalleimmat avioerot Tiger Woods Donald Trump - pallomeri.net

Italialainen Francesco Molinari pelasi The Mastersin kolmannen päivän tulokseen -6, mikä nosti miehen kärkipaikalle ennen viimeistä kierrosta. Takana vaanii Tiger Woods, jonka loistavaa suorittamista innostoi hehkuttamaan myös Donald Trump.

Tsekkaa myös: Nappaa 10€ ilmaisveto The Mastersiin!

Viime vuonna The Openin voittanut Molinari on päätöspäivään lähdettäessä tuloksessa -13. Kahden lyönnin päässä tuloksessa -11 ovat Tony Finau sekä golflegenda Tiger Woods.

Tigerin timanttinen suoritustaso sai jopa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin innostumaan.

–  Hienoa peliä Tiger Woodsilta Mastersissa. Huomisesta tulee suuri ja jännittävä päivä golfille ja urheilulle. Onnea kaikille! innokkaana golfmiehenä tunnettu Trump tweettasi.

Woods on voittanut The Mastersin neljästi, mutta edellisestä Major-voitosta on kulunut jo 11 vuotta, jolloin hän vei nimiinsä U.S. Openin.

Tsekkaa myös: Video: Turvamies liukutaklasi Tiger Woodsin The Mastersissa

The Mastersin “virallisen” tuloslistan löydät kyllä kisan virallisilta sivuilta, mutta kyseinen palvelu on vedellyt täysin omiaan koko viikonlopun ajan – ja esimerkiksi tällä hetkellä johtomiesten tulokset ovat aivan pielessä. Ajantasaisen tilanteen löydätkin varmimmin PGA Tourin sivuilta.

Donald Trump hehkutti Tiger Woodsia:

Jos Trumpin tweetti ei näy,  voit katsoa sen herran Twitter-tililtä.


Pelaajat:
Ottelut: