Donald Trump: ”Kansallislaulun aikana polvistuvia NFL-pelaajia on rangaistava”

Donald Trump: ”Kansallislaulun aikana polvistuvia NFL-pelaajia on rangaistava”

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on antanut oman ehdotuksensa sille, miten kansallislaulun aikana polvistuvia NFL-pelaajia tulisi kohdella.

Viime kausien aikanahan osa pelaajista on protestoinut polvistumalla, kun ottelua edeltävä Yhdysvaltain kansallislaulu on alkanut soimaan.

Protestien syitä on ollut monia, muiden muassa mustiin kohdistuvaa poliisiväkivalta, rodullinen epäoikeudenmukaisuus, sekä itse presidentti Trump ja hänen politiikkansa.

Trump avasi sanaisen arkkunsa aiheeseen liittyen Twitterissä.

– NFL:n kansallislaulu-keskustelu on jälleen herännyt henkiin – en voi uskoa sitä! presidentti aloitti tweettinsä

– Eikö pelaajien sopimuksissa lue, että heidän täytyy seisoa käsi sydämellään kansallislaulun aikana? Donald Trump päivitteli.

Presidentti ehdottikin ratkaisuksi, että ensimmäisestä polvistumisesta pelaajaa rangaistaisiin yhden ottelun pelikiellolla. Jos kyseinen rike toistuisi vielä saman pelaajan kohdalla, Trumpin mielestä tässä kohtaa sopiva rangaistus olisi koko loppukauden mitatinen pelikielto ja palkanmaksun keskeyttäminen.

Tuleva NFL-kausi käynnistyy runkosarjan osalta perjantaina 7. syyskuuta, jolloin Philadelphia Eagles isännöi Atlata Falconsia.

Tsekkaa myös: NFL-kausi 2018 – tässä koko kauden otteluohjelma ja aikataulut

Donald Trump jakoi näkemyksiään:

Jos alla oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut