Video: Örebro-veskari Dominik Furch kohnotti maalin takana – tuloksena nolo takaisku

Dominik Furch

Örebron maalivahti Dominik Furch sähläsi lähdettyään katkaisemaan päätykiekkoa ja Brynäs pääsi nakkaamaan kiekon helposti tyhjään maaliin.

Nykyjääkiekossa maalivahteja kannustetaan osallistumaan peliin, mutta aina välillä sattuu kohdalle sellainen päätykiekko, joka näyttää helpolta, mutta muuttuukin silmänräpäyksessä tekemättömäksi paikaksi. Näin kävi Örebro-veskari Dominik Furchille ottelussa Brynäsiä vastaan, kun hän ensimmäisessä erässä meni pysäyttämään ränniin lyötyä kiekkoa.

Furch oletti kiekon pysähtyneen lapaansa, mutta havahtui hetken päästä, että kiekko oli jatkanut matkaansa ränniä pitkin kulmaan. Brynäsin Anton Rodin pääsi kiekkoon kiinni ja syötti sen maalille. Furch teki tilanteessa toisen virheensä yrittämällä katkaista Rodinin syöttöä. Furch ei onnistunut aikeissaan, jolloin hän samalla varmisti, ettei ehtisi enää takaisin maalilleen.

Rodinin syöttö löysi Samuel Asklöfin lapaan eikä Asklöf erehtynyt. Furchin onneksi Örebro johti nolon takaiskunkin jälkeen ottelua yhä maalein 2-1 ja lopulta Örebro päätyi möyhentämään Brynäsin maalein 6-1.

Mainos alkaa

Örebron Dominik Furch lähti seikkailulle:

Katso myös: Tapparan voittokulku jatkuu – Charles Bertrand löi alkutahdit huikealla rannekudilla


Pelaajat:
Joukkueet: