Video: Dominic Zwerger teki jäätävän alivoimamaalin CHL:ssä – näyttävä kikka läpiajon päätteeksi

Dominic Zwerger

Ambri-Piotta haki Slovakiasta äärimmäisen arvokkaat vieraspisteet selvällä 4-0-voitolla. Sveitsiläisten upeimman osuman naulasi Dominic Zwerger alivoimalla.

Ambri-Piotta jahtaa yhä jatkopaikkaa CHL:ssä ja piti mahdollisuutensa elossa olemalla tyly vieras slovakialaiselle Banska Bystricalle. Lohkojumboksi tuomittu slovakkiryhmä otti lukua numeroin 4-0.

Ambri-Piottan upein maali syntyi alivoimalla ottelun toisen erän lopulla. Dominic Zwergerille avautui katkon jälkeen paikka ajaa Banska Bystrican alueelle ja hän myös teki sen röyhkeimmällä mahdollisella tavalla. Hän luisteli kylmänviileästi pakista ohi, ajoi maalille, liukui kohti takakulmaa ja kesken kaiken livautti mailansa omista längeistään läpi ja nosti kiekon etuyläkulmaan.

Mainos alkaa:

Samaan aikaan lohkon kärkijoukkueet München ja Färjestad kohtasivat Saksassa ja München vei voiton maalein 2-1, jolloin Ambri-Piotta on pisteen päässä Färjestadista ennen lohkon päätöskierrosta, jolloin samat parit kohtaavat uudelleen.

Ambri-Piottan on siis voitettava oma ottelunsa ja toivottava Müncheniltä uutta avustusta Färjestadin suhteen päästäkseen jatkoon.

Dominic Zwerger karkaa maalintekoon alivoimalla:

Katso myös: Juha-Pekka Hytönen pelasti JYP:n jatkoajan syöksyllään – kiekko oli jo maaliviivalla


Pelaajat:
Joukkueet: