Dokumentti: Kalle Samooja – Matkalla Majoreihin

Dokumentti: Kalle Samooja – Matkalla Majoreihin

Suomen parhaimpien golfareiden joukkoon murtautunut Kalle Samooja pääsee ääneen Coolbetin tuottamassa dokumentissa.

Samooja teki viime kaudella vakuuttavaa jälkeä European Tourilla ja myös kulunut kausi alkoi mainiosti ennen keskeytymistä. Samoojan matkaa päästään seuraamaan Coolbetin tuottamassa dokumentissa.

Omalta kannaltani oli kivaa kuunnella, mitä koutsit ja muut ihmiset minusta ajattelevat. Hauskaa oli myös nähdä, miltä oma tekeminen kentällä näyttää. Visuaalisesti dokumentti on kyllä huiman hieno, mutta omaa ääntä on tietenkin aina karmeaa kuunnella, tuotoksen etukäteen nähnyt Samooja naurahtaa Coolbetin blogissa.

Samoojan ura onkin niin vahvassa nousussa, että mikäli kehittyminen jatkuu, niin major-turnaus tulee olemaan joku päivä totta. Tätä ennen on kuitenkin vielä annettava kovia näyttöjä European Tourin puolella.

– Tämä vallitseva tilanne katkaisi hyvän flow’n, joka minulla oli pelissä päällä. Toisaalta se on ollut myös hyvä breikin paikka, joka saattaa kantaa hedelmää tulevaisuudessa. Täytyy vain yrittää suhtautua tilanteeseen positiivisesti ja mukautua, Samooja toteaa haastattelussa.

Coolbetin tuottama dokumentti Kalle Samooja – Matkalla Majoreihin saa ensiesityksensä Eurosport 1 -kanavalla helatorstaina 21.5. kello 19:00. Uusinnat nähdään samalla kanavalla 22.5. klo 19:00, 23.5. klo 6:00 ja klo 10:00 sekä 25.5. klo 19:00.

Artikkelikuva: Getty Images

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut