Video: LA Dodgers sössi huolella – jäätävä virheiden sarja toi vastustajalle voittojuoksun

Dodgers sättää / Pallomeri.net

Los Angeles Dodgers saa syyttää vain itseään Miami Marlinsille kärsitystä tappiosta, sillä joukkue käytännössä lahjoitti voittojuoksun.

Miami Marlins kaatoi Los Angeles Dodgersin varsin jännittäväksi ja tarkaksi äityneessä pelissä, joka venyi aina lisävuoropariin asti, jonka jälkeen Marlins vei voiton juoksuin 2-1.

Ottelun päätös oli kuitenkin tietynlainen antikliimaksi, vaikkakin perin huvittava sellainen. Voittojuoksuun johtanut tilanne alkoi hyvin viattomasti ja sai vauhtia erinomaisesta pelinluvusta.

Mainos alkaa

Syöttäjä Blake Treinenin heitto karkasi matalaksi eikä sieppari Will Smith saanut palloa räpyläänsä. Marlinsin pesällä ollut Starling Marte huomasi tässä tilaisuuden edetä ja kirmasi kovaa vauhtia kolmospesälle ja Dodgers meni paniikkiin.

Smith jatkoi virheiden sarjaa heittämällä pallon huonosti kolmoselle. Pesävahti ei saanut heittoa kiinni, mutta taustalta tullut takakentän pelaaja sai pallon ja heitti sen kotiin samalla, kun Marte kiiti myös kotipesää kohti.

Smith ei saanut tätäkään heittoa kiinni, joten Marte ehti helposti kotipesään ja sinetöi Marlinsille voiton, kun Dodgersin pelaajat jäivät ihmettelemään omaa surkeiden virheiden sarjaansa.

Los Angeles Dodgers säheltää aivan huolella ja Miami Marlins tekee ilmaiseksi voittojuoksun:

Katso myös: Video: Älyvapaata menoa SST-kisassa – kuskien tulinen poskensoitto muuttui huvittavaksi hiekkalaatikkoleikiksi


Joukkueet: