Video: Dodgers-tähti vedettiin sivuun koronaviruksen vuoksi kesken ratkaisevan finaalin – palasi kentälle juhlimaan mestaruutta

Dodgers

Los Angeles Dodgers kohtasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä World Seriesin kuudennessa finaalissa Tampa Bay Raysin.

Los Angeles Dodgersille ilta oli lopulta iso, sillä joukkue voitti kamppailun 3-1 ja nappasi World Seriesin mestaruuden voitoin 4-2. Se oli samalla seuran ensimmäinen mestaruus sitten vuoden 1988.

Juhlahumun keskellä otsikot varasti kuitenkin seurassa pelaava Justin Turner, jonka ei päätynyt niin kovin mieluisalla tavalla parrasvaloihin.

Mainos alkaa:

Nimittäin Turner otettiin kentältä pois kahdeksannessa vuoroparissa, kun tuli tieto, että hänen koronavirustestinsä on positiivinen.

Tämän jälkeen seuraennätyksiä vuosien varrella tehnyt Turner eristettiin joukkueesta. Ihmetys oli kuitenkin suuri, kun mies palasi kentälle joukkueensa juhliessa mestaruutta taiston päätyttyä.

Turner välillä riisui myös naamalla olleen maskinsa, joten miehen käyttäytymistä voisi kuvailla todella vastuuttomaksi, sillä maailmalla painitaan valtavan ongelman kanssa, mikä ei kuitenkaan tästä Dodgersin tähtipelaajan käyttäytymisestä näy mitenkään.

Turner nähtiin myös halailemassa sekä tyttöystävänsä että joukkuekaveriensa kanssa, joten turvavälitkin unohtuivat täydellisesti huuman keskellä.

Ymmärrettävästi miehen käytös on aiheuttanut valtaisan kohun Pohjois-Amerikassa, joten jälkipyykkiä pestään vielä varmasti pitkään.

Dodgers-tähti palasi koronapositiivisena juhlimaan joukkueensa kanssa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: