Djurgården menetti selvältä näyttäneen maalin – tuomari antoi erikoisen selityksen tilanteesta

Djurgården

Allsvenskanin ottelussa nähtiin erikoinen tapaus, kun Djurgården menetti maalin ja ottelun erotuomari tarjosi hämmentävän selityksen.

Östersund voitti Djurgårdenin jatkoajalla maalein 3-2, mutta ottelusta jäi aineksia parranpärinälle, sillä toisessa erässä sattui varsin hämmentävä tapaus.

Tämä tapahtui aivan erän lopulla, kun Djurgårdenin 2-2-maalia lähdettiin syynäämään videolta. Ottelun televisioineen TV4:n kuvista oli vaikea löytää perusteita maalin hylkäämiselle, mutta niin vain päätuomari asteli jäälle ja levitti kätensä. Hän kävi välittömästi keskustelun Djurgårdenin päävalmentajan Michael Holmqvistin kanssa, eikä Holmqvist vaikuttanut kovinkaan tyytyväiseltä selitykseen.

Ottelun erätauolla selvisi myös syy, sillä selitys oli vähintäänkin erikoinen. Erätauolla haastattelussa ollut Djurgårdenin Anton Gradin näet kertoi erotuomarin sanoneen, että hän olisi halunnut hyväksyä maalin, mutta että hän ei saanut asiasta päättää. Tämä tarkoittanee siis sitä, että videotuomari käveli ottelua tuominneen tuomarin yli ja hylkäsi maalin.

Djurgården menetti tämän maalin, vaikka tuomarikin olisi halunnut hyväksyä sen:

Katso myös: Nikita Kucherov luovi taitokisat läpi täysin välinpitämättömästi – yleisö alkoi buuaamaan


Joukkueet: