Video: SHL:ssä harvinaisempi päähän kohdistunut taklaus – Djurgården-pakki veti oman pelaajan kylmäksi

Jason Garrison Djurgården / Pallomeri.net

Djurgården-puolustaja Jason Garrison jysäytti taklauksen, joka kajahti vastaanottajaa suoraan kupoliin. Tällä kertaa taklaus jysähtikin omaan pakkipariin.

Suoraa paikkaa SHL:n puolivälieriin tavoitteleva Djurgården otti torstain kierroksella kovan päänahan, kun tukholmalaisnippu kaatoi kotijäällään sarjakärki Luleån jatkoajalla maalein 3-2.

Ottelussa nähtiin jännittävien vaiheiden lisäksi myös yksi tragikoominen hetki, kun jäällä nähtiin päähän kohdistunut taklaus. Traaginen puoli asiassa oli se, että taklaus todella jysähti vastaanottajan päähän kovalla voimalla. Koomista tilanteessa taas oli se, että sekä taklaaja että taklauksen vastaanottaja pelasivat samalla puolella.

Jason Garrison yritti taklauksellaan pistää kuriin Luleån hyökkääjää, joka ajoi kohti maalia Garrisonin ja hänen pakkiparinsa Linus Hultströmin välistä. Garrison ajoi kuitenkin vihulaisesti ohi ja niitti pamahti Hultströmiin. Osuma oli todella kova, mutta Hultström pääsi hetken puhalleltuaan omin avuin ylös jäästä ja luisteltua vaihtoaitioon.

Hultström selvisi Djurgårdenin onneksi vähällä ja jatkoi peliä, sillä hänen tililleen kirjattiin jatkoajalla syntynyt ottelun voittomaali.

Jason Garrison taklaa pakkipariaan päähän:

Katso myös: Video: Bucks-pelaaja sai ikävän yllätyksen puolustaessaan – heittävä vastustaja jysäytti säkeille


Joukkueet: