Carolina Panthers teki huikean loppuhetkien touchdownin – kopin ottanut DJ Moore mokasi pahasti tuulettaessaan

DJ Moore Carolina Panthers

NFL:ssä mentiin ääripäästä toiseen, kun Carolina Panthers teki touchdownin loppuhetkillä, mutta kopin ottanut DJ Moore mokasi pahasti.

NFL:n sunnuntain kierroksella pelatussa Atlanta Falconsin ja Carolina Panthersin välisessä ottelussa nähtiin huimaa loppuhetkien draamaa. Tunteiden vuoristorata kääntyi lopulta Falconsin jatkoaikavoitoksi pistein 37-34.

Panthers meni johtoon touchdownilla vain reilut kolme minuuttia ennen päätösvihellystä, mutta Falcons vastasi kuitenkin lähes välittömästi, joten näytti siltä, että Falcons marssisi kuitenkin voittoon.

Mutta Panthers sai vielä yhden mahdollisuuden. Kun peliä oli jäljellä reilut 20 sekuntia, lähetti pelinrakentaja Phillip Walker lähes epätoivoisen syötön kohti maalialuetta ollessaan reilun 60 jaardin kohdalta. Panthersin DJ Moore taisteli loppuun asti, voitti puolustajat juoksukilpailussa, nappasi Walkerin syötön kiinni ja toi touchdownillaan ottelun tasoihin.

Tässä vaiheessa Panthers tarvitsi vain potkumaalista lisäpisteen, että se olisi siirtynyt johtoon ja ottanut lähestulkoon pomminvarman voiton, sillä peliaikaa oli jäljellä 12 sekuntia.

Moore kuitenkin riehaantui tuulettaessaan liikaa ja Panthersille määrättiin rangaistus. Moore teki ratkaisevan virheen, kun hän otti kypäränsä tuulettaessaan touchdownia ja sai tästä hyvästä rangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Rangaistuksen takia Panthers joutui potkaisemaan lisäpistepotkunsa noin 40 jaardista ja potku sujahti ohi maalihaarukan. Näin peli meni jatkoajalle, josta Falcons repi voiton.

Moore luonnollisesti otti tappion raskaasti.

– Mitä olisikaan tapahtunut, jos vain olisin pitänyt kypärän päässäni. Se oli luonnollinen reaktio. Tiedän edelleen, ettei niin saa tehdä, Moore totesi ESPN:n haastattelussa.

Carolina Panthers tekee huikean loppuhetkien touchdownin, mutta kopin ottanut DJ Moore mokaa ratkaisevasti tuulettaessaan:

Katso myös: Täysin älytön temppu Nascarissa – Ross Chastain koitti Nintendo-pelistä tuttua kikkaa ja kairasi finaalipaikan


Joukkueet: