Portugalin maalivahti oli sössiä voiton 99. minuutilla – Cristiano Ronaldo sai melkoisen sätkyn sivurajalla

Cristiano Ronaldo Portugali

Portugali voitti Ghanan melkoisen jännitysnäytelmän päätteeksi. Voitto oli karata käsistä ja Cristiano Ronaldo sai koomisen sätkyn.

Portugali voitti Ghanan Qatarin MM-kisojen alkulohkon ottelussa maalein 3-2 ja ottelusta muodostui melkoinen trilleri. Peli oli saada ison käänteen vielä ottelun 99. minuutilla, kun Portugalin maalivahdille Diego Costalle kävi melkoinen moka.

Hän oli antamassa avausta, eikä tajunnut varmistaa selustaansa. Ghanan Inaki Williams oli jäänyt Costan taakse kyttäämään paikkaa, jolloin iskeä. Se paikka avautui, kun pahaa-aavistamaton Costa heitti pallon käsistään.

Williams spurttasi palloon Costan selän takaa, mutta ei onnistunut viimeistely-yrityksessään ja Portugalin pakit siivosivat irtopallon kauemmas avonaisesta maalista.

Portugalin muut pelaajat seurasivat tilannetta kauhuissaan ja ehdottomasti paras reaktio lähti tv-kuviin poimitulta Cristiano Ronaldolta, joka seurasi tilanteen kehittymistä sivurajalta ja näytti olevan sydänkohtauksen partaalla.

Portugalin kannalta lause “loppu hyvin, kaikki hyvin” piti kutinsa, sillä avausvoitto irtosi lopulta, vaikkakin ylimääräisten sydämentykytysten saattelemana. Ronaldo itse teki Portugalin avausmaalin pilkulta ja samalla hänestä tuli kaikkien aikojen ensimmäinen viidessä eri MM-lopputurnauksessa maalin tehnyt pelaaja.

Diego Costa on sössiä varmalta näyttäneen voiton 99. minuutilla ja Cristiano Ronaldo seuraa tilannetta aivan kauhuissaan:

Katso myös: Japanissa otettiin ilo irti sensaatiomaisesta Saksa-voitosta – fanit valtasivat kadun, mutta vain punaisten valojen aikana


Pelaajat:
Joukkueet: