Käsittämätön temppu! Ding Junhui teki historiallisen maksimibreikin – vastustajana itse Ronnie O’Sullivan

Ding Junhui
Kuva: Getty Images

Kiinalainen Ding Junhui takoi aivan huikaisevan suorituksen maanantaina The Mastersissa, kun mies tehtaili 147 pisteen maksimibreikin.

Maanantaina päästiin nauttimaan odotetusta huippukamppailusta, kun Ding Junhuin vastustajaksi asettui itse Ronnie O’Sullivan. Kiinalainen oli alkuun pahasti kipsissä, mikä tarjosi The Rocketille mahdollisuuden repiä eroa.

Lopulta Ding Junhuin herääminen tapahtui vasta 4-0-tappioasemassa, mutta se tulikin sitten tyylillä. Ensiksi kaksi erää putkeen nimiin ja sitten tärähti oikein kunnolla. Kiinalaispelaaja painoi satumaisen maksimibreikin Ronnie O’Sullivania vastaan ja kavensi eron enää yhteen erään. Kyseessä oli vieläpä historiallinen maksimibreikki, sillä Ding Junhuista tuli ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään kahdesti maksimin Mastersin historiassa.

Maksimi tuli miehen kannalta äärimmäisen hyvään saumaan, sillä tällä kaudella jaetaan 147 000 punnan bonus, jos pelaaja tekee kaksi maksimia Triple Crown -turnauksessa. Näin ollen Ding Junhuilla on mahdollisuus tähän, jos mies onnistuu maksimissa kevään MM-kisoissa.

O’Sullivan ei maksimista hämmentynyt, vaan nappasi tämän perään kaksi erävoittoa ja lunasti jatkopaikan lukemin 6-3.

Mastersin värikkäitä vaiheita pääset seuraamaan tarkasti Finnsnooker.com-sivustolta, josta löydät kaikki snookeriin liittyvät uutiset.

Ding Junhui ja maksimibreikki Mastersissa


Pelaajat: ,