Video: Dinamo Zagrebin pelaajalle kauden erikoisin ulosajo – lensi pihalle vetämänsä pilkun takia

Dinamo Zagrebin Bruno Petkovic / Pallomeri.net

Dinamo Zagrebin Bruno Petkovic sai kunnian ottaa tililleen hyvin harvinaislaatuisen ulosajon, sillä hän sai punaisen vedettyään rankkarin.

Istra 1961:n ja Dinamo Zagrebin välinen Kroatian liigan ottelu päättyi Dinamon 2-0-voittoon, mutta tulosta isompaan rooliin nousivat pelin loppuhetkien harvinaislaatuiset tapahtumat.

Dinamon Bruno Petkovic asettui ampumaan rangaistuspotkua 90. minuutilla, hän onnistui höynäyttämään maalivahtia huolella ja pallo painui verkon perukoille, mutta ottelun erotuomari ei pitänyt näkemästään.

Tuomari nosti Petkovicille toisen varoituksen ja ajoi hänet kentältä. Petkovicilla oli suuria vaikeuksia ymmärtää mistä hyvin rankalta ja erikoiselta vaikuttanut tuomio johtui. Petkovicin ihmetystä ei ole vaikea ymmärtää, sillä hän on ampunut rankkareita samalla tyylillä ennenkin, eikä tuomiona ole ollut muuta kuin maali.

Tällä kertaa hänen suorituksessaan oli pieni, mutta ratkaiseva ero. Siinä missä aiemmissa suorituksissa Petkovic on pysähtynyt, niin hän on laukaissut pallon samalla liikkeellä kohti maalia. Nyt Petkovic pysähtyi ja sitten vasta teki potkuliikkeen. Tämä on kielletty säännöissä ja tuomari nosti täten Petkovicille varoituksen.

Dinamo Zagrebin Bruno Petkovic sai toisen varoituksen ja ulosajon vedettyään rangaistuspotkun:

Katso myös: Video: Halmstad-pakki mokasi kalliisti – Rasmus Karjalainen kiitti ja iski sarjanousun varmistaneen maalin