Veikkausliigassa nähtiin kyseenalainen ulosajo – Interin Dimitri Legbo sai punaisen kortin sukeltamisesta

Dimitri Legbo FC Inter

Veikkausliigassa tuomittiin varsin kyseenalainen ulosajo, kun Interin Dimitri Legbo sai toisen keltaisen kortin sukeltamisesta ja jätti kentän.

Viimeisestä paikasta Veikkausliigan yläloppusarjassa taistelevat Honka ja Inter kohtasivat todellisessa kuuden pisteen ottelussa sunnuntaina Espoossa ja kotijoukkue vei voiton maalein 1-0.

Ottelun puhuttavin tapahtuma nähtiin toisella jaksolla, kun Interin kiri vesittyi kyseenalaisella tavalla laitapuolustaja Dimitri Legbon saatua punaisen kortin ottelun 50. minuutilla. Legbolla oli jo varoitus alla, kun hän kaatui aiemmin Hongan rangaistusalueella. Kun Legbo kaatui toistamiseen rangaistusalueella, tulkitsi erotuomari Petri Viljanen kaatumisen olleen jälleen liian heppoinen kalastusyritys, joten hän nosti Legbolle tyynesti toisen keltaisen kortin.

Tv-kuva kuitenkin näyttää siltä, että Legbo menettää tasapainonsa, kun hänen jalkansa sotkeutuu Hongan puolustajan jalkoihin. Tätä taustaa vasten tuomio tuntuu todella ankaralta ja epäreilulta. Legbo ei kuitenkaan jäänyt turhaan riitauttamaan tilannetta, vaan poistui kentältä vähin äänin.

Honka pääsi näin yhden miehen ylivoimalle, joka viimeistään oli ison pistesaaliin tae.

Interin Dimitri Legbo ajetaan ulos varsin kyseenalaisesti:

Katso myös: Kaikkien aikojen maaliviivapelastus! Cristiano Ronaldo jäi nuolemaan näppejään


Joukkueet: