Video: Dillian Whyte moukaroi Alexander Povetkinin kumoon – osoitti upeaa urheiluhenkeä taiston tauottua

Dillian Whyte vs Alexander Povetkin 2 / Pallomeri.net

Dillian Whyte voitti WBC:n raskaan sarjaan väliaikaisesta mestaruudesta käydyn ottelun Alexander Povetkinia vastaan tylyllä tyrmäyksellä.

Dillian Whyte on jälleen WBC:n väliaikainen mestari. Whyte hävisi elokuussa yllättäen venäläiselle Alexander Povetkinille, mutta maksoi tälle seitsemää kuukautta myöhemmin kalavelat takaisin.

Whyten ja Povetkinin toinen kohtaaminen päättyi neljännessä erässä, kun Whyte pääsi moukaroimaan Povetkinia raa’alla kädellä. Ensin Whyte pamautti Povetkinin köysiin terävällä yhdistelmällä.

Tästä Povetkin vielä tokeni, mutta ei tarpeeksi. Seuraavaksi tippuminen oli jo lähellä, kun Whyte tempaisi lujan oikean koukun perille. Povetkin ei kyennyt tämän jälkeen enää suojautumaan ja Whyte painoi päälle.

Whyte kajautti hurjan vasemman koukun Povetkinia pannuun ja tämä tiputti venäläisen. Hän yritti vielä ylös lattiasta ja onnistuikin jotenkin nousemaan, mutta Povetkinin jalat olivat jo spagettia ja hänen kulmamiehensä heitti pyyhkeen varmuuden vuoksi kehään.

Povetkin oli aivan kuutamolla Whyten löylytyksen jälkeen, mutta hänelle ei jostain syystä löytynyt jakkaraa, jolle istahtaa. Povetkinin kuntoa tarkastamassa käynyt Whyte osoitti upealla tavalla kunnioitustaan Povetkinia kohtaan ja haki hänelle oman jakkaransa, jotta kovia kokenut vastustaja pääsisi kunnolla hengähtämään.

Dillian Whyte takoo tylyn tyrmäysvoiton Alexander Povetkinista ottelun neljännessä erässä:

Whyte osoittaa hienoa urheiluhenkeä luovuttamalla kehäjakkaransa, jotta kuutamolla oleva Povetkin pääsisi istumaan:

Katso myös: Video: UFC:n raskaansarjan mestaruusottelussa nähtiin todella brutaali tyrmäys


Pelaajat: