Video: Diego Simeone esitti härskin tuuletuksen Juventusta vastaan – ”Se ei ollut mukava ele, myönnän”

Video: Diego Simeone esitti härskin tuuletuksen Juventusta vastaan – ”Se ei ollut mukava ele, myönnän”

Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei pystynyt pidättelemään tunteitaan keskiviikkona ja ne purkautuivat rajusti johtomaalin hetkellä.

Atléticon ja Juventuksen välinen ottelu tarjosi tunnetta ja viihdettä, vaikka maaleja saatiin odotella pitkälti toiselle puoliajalle. Isännät näyttivät siirtyvän jo 1-0-johtoon, kun Alvaro Morata puski pallon maaliin. Tilanne käytiin tarkistamassa kuitenkin videolta ja tuomio muuttui, sillä Moratan katsottiin rikkoneen tilanteessa.

Vain hetki tästä ja kotijoukkue iski osuman, jota kukaan ei voinut viedä pois. Maali merkittiin Jose Maria Gimenezin nimiin, sillä uruguaylainen ehti irtopalloon ensimmäisenä ja onnistui laukomaan se vastustamattomasti alakulmaan.

Osumaan purkautui myös hurja tunnelataus ja varsinkin Simeonen tuuletus nousi otsikoihin. Nimittäin Ticon tulisieluinen päävalmentaja kääntyi katsomoa kohti ja otti kiinni sukukalleuksistaan. Mies joutui selittelemään elettään myös lehdistötilaisuudessa, sillä jotkut arvelivat teon olleen kuitti Juventuksen suuntaan.

– Tein aikanaan niin myös pelaajana Lazio-Bologna-ottelussa. Nyt tein sen taas osoittaakseni kannattajillemme, että meillä on cojonesia. Se ei ollut kohdistettu vastustajalle, Simeone kertoi Football-Italian mukaan.

– Se ei ollut mukava ele, myönnän sen. Tunsin kuitenkin tarvetta tehdä sen. Voin vain pahoitella, jos joku loukkaantui siitä. Tein sen kuitenkin sydämestäni, Simeone jatkoi.

Atlético nappasi ottelusta lopulta 2-0-voiton ja otti ison askeleen kohti seuraavaa kierrosta.

Diego Simeone esitteli härskin tuuletuksen Mestarien liigassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

C More esittää kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan ja La Ligan tapahtumat suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut