Video: Getafen hyökkääjä poseerasi maalin jälkeen Ajax-katsomon edessä – fani heitti esineellä, pelaaja lakosi

Deyverson Getafe vs Ajax / Pallomeri.net

Getafen Deyverson teki maalin ja erehtyi poseeraamaan Ajax-fanien edessä. Katsomosta lensi esine, joka osui Deyversoniin. Hän lakosi teatraalisesti.

Getafe kohtasi Ajaxin Eurooppa-liigan ensimmäisen playoff-kierroksen ensimmäisessä osaottelussa kotikentällään ja voitti ottelun maalein 2-0. Getafen avausmaali syntyi 38. minuutilla, kun brassihyökkääjä Deyverson pääsi pistämään pallon putkien väliin.

Heti maalin synnyttyä Deyverson säntäsi juhlimaan osumaa vieraskannattajien eteen. Deyversonin poseeratessa kameroille joku Ajax-faneista kyllästyi ja heitti Deyversonia esineellä. Tv-kuvasta on mahdoton sanoa mikä esine brassiin osui, mutta järin kookkaasta esineestä ei ollut kyse.

Mainos alkaa

Joko heittäjä osui Deyversonia juuri oikeaan paikkaan tai sitten brassi heitti teatterivaihdetta silmään, mutta joka tapauksessa Deyverson tuupertui pienellä viiveellä kentän pintaan ja ainakin vaikutti olevan hyvin tuskissaan saamansa osuman takia.

Getafen Deyverson lakoaa, kun Ajax-fani heittää häntä esineellä:

Katso myös: Video: Rangers-hyökkääjän äiti tuli pukukoppiin kertomaan aloituskentän – antoi Artemi Panarinille tiukat ohjeet


Joukkueet: