Devilsiltä hylättiin kolme maalia – Erik Haula yritti rauhoitella raivostunutta yleisöä, joka viskoi tavaraa jäälle

Erik Haula New Jersey Devils

New Jersey Devilsin fanit raivostuivat, kun kotijoukkueelta hylättiin kolmas maali samassa pelissä. Erik Haula yritti rauhoitella yleisöä.

New Jersey Devilsin fanit saivat totaalisen raivokohtauksen, kun Devilsiltä hylättiin peräti kolme maalia lopulta 2-1-tappioon päättyneessä ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan. Tappio oli myös sikäli kivulias, että samalla katkesi Devilsin peräti 13 ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki.

Nate Bastianin ja Damon Seversonin osumat hylättiin maalivahdin estämisten myötä ja Toronto-puolustuksen kautta sisään mennyt Erik Haulan osuma hylättiin potkumaalina. Kolmannessa erässä hylätyn Haulan maalin jälkeen yleisön mitta täyttyi ja jäälle alkoi lentää valtavasti rojua.

Maple Leafs poistui tässä kohtaa hetkeksi pukukoppiin, kun kaukaloon sateli oluttuoppeja, ruokaa ja roskaa. Haula luisteli vaihtopenkiltä jäälle rauhoittelemaan yleisöä ja hänkin sai osuman kananpalasta.

– En välitä, jos päälleni läikkyy olutta, mutta minulla on varusteet ylläni. Siellä on muitakin, ja olisi inhottavaa nähdä, että joku saisi jostain iskun päähänsä, Haula sanoi CBS:lle.

Tässä Devilsin kaksi ensimmäistä hylättyä maalia:

Erik Haula tekee Devilsille maalin, josta tulee lopulta ottelun kolmas hylätty Devils-osuma. Tämän jälkeen kotiyleisö raivostui:

Haula yritti parhaansa mukaan rauhoitella suivaantunutta yleisöä:

Katso myös: Dallas-pelaaja niitattiin kylmäksi – Jani Hakanpää haki taklaajan nyrkkihippaan


Pelaajat:
Joukkueet: