Video: Devils-veskari nousi sankariksi – älytön venytys maaliviivalta viime sekunneilla

MacKenzie Blackwood New Jersey Devils / Pallomeri.net

Devils-maalivahti Mackenzie Blackwood oli joukkueensa sankari, kun hän pelasti aivan saletilta näyttäneen maalin viime sekunneilla.

Boston Bruins joutui nöyrtymään kotijäällään, kun New Jersey Devils onnistui kairaamaan Bostonista voiton maalein 1-0. Devilsin voiton ehdoton takuumies oli nollapelin pelannut maalivahti Mackenzie Blackwood, joka joutui venymään todellisiin sankaritekoihin aivan ottelun lopussa.

Peliaikaa oli jäljellä enää kymmenisen sekuntia, kun Bruins painoi kovaa mylläkkää Devilsin luukulle. Maalille tuli irtokiekko, johon Bruinsin Nick Ritchie sai pienen kosketuksen.

Kiekko lähti pomppimaan kohti maalin takakulmaa ja näytti jo menevän sisään, mutta Blackwood venytti upeasti patjansa kiekon perään ja onnistui juuri ja juuri estämään maalin ottaen todellisen game saverin. Peliaikaa oli torjunnan hetkellä jäljellä kahdeksan sekuntia.

Tilannetta tarkisteltiin videolta ja kiekko ylitti maaliviivan, mutta ei aivan kokonaan, kuten säännöt vaativat, joten Blackwood ei olisi voinut enää juuri täpärämpää pelastusta tehdä.

Devils-vahti Mackenzie Blackwood ottaa todellisen game saverin 8 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua:

Katso myös: Video: NHL:ssä erikoinen tilanne – Aaron Ekblad lokkaantui todella häijyllä tavalla


Pelaajat:
Joukkueet: