Video: Devan Dubnyk teki aivan älyttömän pelastuksen – maaginen mailatorjunta sokkona

Devan Dubnyk Minnesota Wild / Pallomeri.net

Minnesota Wild raapi voiton Arizonasta ja maalivahti Devan Dubnyk oli yksi sankareista. Dubnykin sokkotorjunta avauserässä oli yksi pelin käännekohdista.

Arizona Coyotes aloitti kotiottelunsa Minnesota Wildia vastaan erinomaisesti ja rymisteli ensimmäiselle erätauolle 2-0-johdossa tajuamatta kuitenkaan vielä sitä, että yksi pelin käännekohdista oli tapahtunut hieman ennen taukoa.

Erää oli jäljellä puolistentoista minuuttia, kun Coyotes vyörytti hyökkäyksen Wildin maalille. Coyotesin Carl Söderberg pääsi ampumaan lähietäisyydeltä ja kiekko ponnahti maalivahti Devan Dubnykin varuisteista jo kohti maalia.

Mainos alkaa:

Dubnyk pelasi kuitenkin tilanteen loppuun asti ja teki sen aivan uskomattomalla tavalla. Dubnyk huitaisi mailallaan selkänsä taakse ehtinyttä kiekkoa. Maaginen sokkolyönti osui ja kiekko kimmahti tolpan kautta ulos, joten ajoitus oli aivan täydellinen.

Torjunta piti Wildin vielä iskuetäisyydellä ja kapteeni Mikko Koivu toi joukkueen mukaan peliin toisen erän alun maalillaan. Toisen erän lopulla Wild sai todella tukevan otteen pelistä ja voitti ottelun maalein 4-3.

Devan Dubnyk tekee uskomattoman sokkopelastuksen:

Katso myös: Shea Weber reagoi upeasti yllättävään pomppuun – hurja lämäri ilmasta sisään


Pelaajat:
Joukkueet: