Video: Devan Dubnyk esitteli satumaisen onnekkaan torjunnan

Devan Dubnyk Minnesota Wild - Pallomeri.net

Minnesota Wildin Devan Dubnyk esitteli uudenvuoden aaton NHL-kierroksella torjunnan, joka oli varmasti yksi kiekkohistorian onnekkaimmista.

Ottelu oli avauserässä, kun Penguins-puolustaja Marcus Pettersson toi kiekon yli hyökkäyssiniviivan ja lähetti rannelaukauksen kohti maalia. Kiekko otti pienen kimmokkeen Wild-puolustuksesta, mikä myös hämäsi Dubnykia siinä määrin, että hän sai räpyläänsä vain hieman väliin.

Tässä kohtaa peliin astui kuitenkin satumainen onni. Kiekko nimittäin suuntautui Dubnykin räpylästä kohti luistinta ja mies “torjui” sen patjan luistimeen kiinnittävällä hihnalla.

Mainos alkaa:

Voittoon asti onnenkantamoinen ei Wildia auttanut lopulta kantamaan vaan Penguins haki sarjapisteet lukemin 2-3. Illan tehokkain oli Phil Kessel (1+2). Wild-kapteeni Mikko Koivu merkkautti tehot 1+1. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilla.

Devan Dubnyk & “patjatorjunta”:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalta.

[box type=’info’][display-posts title=”Kuumimmat juuri nyt!” display-posts wrapper=”div” ignore_sticky_posts=”true” posts_per_page=”5″ category=”nhl”][/box]


Pelaajat:
Joukkueet: ,