Pittsburghin maali hyväksyttiin kyseenalaisesti – Detroit-valmentaja poltti hihansa ja lensi ulos

Derek Lalonde Detroit Red Wings

Pittsburgh Penguins-Detroit Red Wings -ottelussa nähtiin kyseenlainen tilanne, jonka myötä Detroitin valmentaja riehui itsensä ulos.

Detroit Red Wings voitti Pittsburgh Penguinsin kotonaan maalein 7-4, mutta vaikka lukemat oli selvänpuoleiset, nähtiin ottelussa myös kipinöintiä, kun Detroitin päävalmentaja Derek Lalonde ajettiin pelistä ulos.

Tämä tapahtui, kun Pittsburghin 3-3-tasoitusmaali hyväksyttiin kahden videotarkistuksen jälkeen. Kyseessä oli tilanne, jossa kiekko päätyi Pittsburghin Jeff Carterin ohjauksen kautta maaliviivalle ja Detroit-vahti Alex Nedeljkovicin luistimen alle aivan maaliviivan tuntumaan.

Tämän jälkeen Pittsburghin Jason Zucker runnoi Nedeljkovicin jalan maalin sisäpuolelle ja kiekko ylitti näin maaliviivan kokonaan. Tuomarit kävivät ensin varmistamassa, että kiekko todella kävi kokonaan maalissa.

Tuomaristo kuitenkin sivuutti kokonaan maalivahdin häirinnän mahdollisuuden ja Lalonde haastoi maalituomion. Tuomaristo katsoi videot uudestaan, mutta vaikka oli selvää, ettei kiekko olisi mennyt maaliin ilman sitä, että Zucker työnsi Nedeljkovicin patjaa maalin sisälle.

Tästä huolimatta tuomarit pitivät maalituomion voimassa ja Lalonde poltti hihansa. Hän kiehahti sen verran pahasti, että tuomaristo päätti passittaa hänet pihalle.

Detroitin päävalmentaja Derek Lalonde riehuu itsensä ulos, kun Pittsburghin maali hyväksyttiin kyseenalaisella tavalla:

Katso myös: Kasperi Kapanen jakeli komean passin – Pavel Buchnevich iski limpun uuniin


Joukkueet: ,