Loppuhetkien töhöily kruunasi karmeuden, fanit buuasivat – Detroit Pistons teki yhden kauden tappioputkiennätyksen

Detroit Pistons

Detroit Pistons on nyt hävinnyt kaksikymmentäseitsemän ottelua peräkkäin, mikä on uusi NBA:n yhden kauden tappioputkiennätys.

Detroit Pistons teki varhain keskiviikkona todella kyseenalaisen NBA-ennätyksen, kun joukkue hävisi kotikentällään Brooklyn Netsille pistein 112–118. Tappio oli Detroitille jo 27. perättäinen, minkä myötä seura rikkoi NBA:n yhden kauden tappioputkiennätyksen.

Aiempaa ennätystä piti hallussaan Philadelphia 76ers, joka hävisi kaudella 2013-14 26 ottelua putkeen. Kaikkien aikojen tappioputkiennätystä pitää yllään niin ikään 76ers, joka hävisi vuoden 2015 aikana peräti 28 ottelua putkeen, mutta kyseinen putki jakaantui kausille 2014-15 ja 2015-16.

Mainos alkaa:

Ottelu oli toki jo taputeltu ennen Pistonsin viimeistä pallonhallintaa, mutta se oli omiaan kruunaamaan koko kauheuden. Pistons nimittäin tumpeloi aivan perussyötön katsomon puolelle ja näin Nets sai kulutettua viimeiset sekunnit kellosta pois, kun Pistonsin pelaajat seurasivat avuttomina vieressä. Pistons-fanit buuasivat ymmärrettävästi joukkueen pois kentältä.

– Kun katsot tällaisia ennätyksiä, sitä miettii aina ensin valmentajia, mutta olen varma, etteivät pelaajatkaan halua tuota ennätystä liitettäväksi pelipaitoihinsa, Pistonsin päävalmentaja Monty Williams sanoi ESPN:lle.

Detroit Pistons on 30 pelatun ottelun jälkeen koko NBA:n viimeisenä. Joukkue on voittanut tällä kaudella vain kaksi ottelua.

Detroit Pistons tekee yhden kauden tappioennätyksen 27:llä perättäisellä tappiollaan:

Katso myös: Lauri Markkanen liekitti tupla-tuplan – päätä pitempi superlupaus Victor Wembanyama sai tylyä koulutusta


Joukkueet: