Video: Detroit ja Ottawa tarjoilivat NHL-kauden koomisimmat 10 sekuntia

Detroit Ottawa sähellys - pallomeri.net

Detroit Red Wings ja Ottawa Senators ovat kumpainenkin suorittaneet tahoillaan tämän NHL-kauden osalta jopa umpisurkeasti.

Red Wings löytyy koko sarjan jumbosijalta kerättyään 10 pistettä vähemmän kuin toisiksi viimeisenä oleva New Jersey Devils. Devilsin yläpuolista, kolmanneksi viimeistä sijaa puolestaan sitten miehittääkin Ottawa Senators.

Suuren kiekkojuhlan tuntua oli ilmassa, kun Red Wings ja Senators iskivät yhteen perjantain NHL-kierroksella. Huippujännittävälle kamppailulle saatiin arvoisensa päätös, sillä paremmuutta – tai huonommutta – ei saatu selville 60-minuuttisen aikana ja edessä oli jatkoaika.

Mainos alkaa

Jatkoaika tarjoilikin sitten äärettömän komiikkapläjäyksen. Peliä oli käyty parin minuutin verran, kun seurasi 10 sekunnin jakso, jonka aikana Ottawan kolmikko sähelsi täysin uskomattomalla tavalla, minkä ansiosta Detroitille avautui peräti neljä maalintekopaikaa.

Noh, jokainen voi sitten alla olevan videon perusteella antaa arvosanan sille, miten autokaupungin pojat käyttivät nämä paikat hyväkseen. Sähellyksessä mukana oli myös punapaitojen Valtteri Filppula.

Lopulta matsi eteni aina voittolaukauskilpailuun saakka, ja sekään tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, että kisan aikana vain ja ainoastaan yksi pelaaja onnistui maalinteossa. Mikäli koet sen tärkeäksi, voit käydä katsastamassa matsin tarkemmat tilastot NHL:n sivuilta.

Toim. huom. emme ole aivan varmoja, onko yllä käytetty ”huonommuutta” edes sana, mutta menkööt se näiden joukkuiden ollessa kyseessä.

Tsekkaa myös: Video: Gabriel Landeskog tekaisi todella erikoisen osuman – Matt Murray kohelsi pahemman kerran

Detroit ja Ottawa näyttävät jääkiekon mallia:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalta.


Joukkueet: ,