Video: Desna-fanit raivostuivat seuran aikeista vaihtaa stadionia – heittivät toimitusjohtajan kirjaimellisesti roskikseen

Desna-fanit / Pallomeri.net

Ukrainalaisseura Desna Chernihivin fanit näyttivät raivoaan seuran stadioninvaihtoaikeista ja heittivät toimitusjohtajan roskikseen.

Ukrainan jalkapalloliigassa neljäntenä olevan Desna Chernihivin fanit, jotka ovat tunnettuja kriittisestä suhtautumisestaan seurajohdon päätöksiin, ottivat itseensä, kun seurajohto ilmoitti halustaan vaihtaa stadionia ja myydä seura nykyinen kotipyhättö.

Fanien mielestä seuran toimitusjohtaja Oleksandr Ovcharenko ei arvosta seuran perinteitä ja antoivat rajun näytteen suhtautumisestaan seuran aikeisiin. Lauma faneja rynni seuran toimistolle ja kirjaimellisesti heitti toimitusjohtajan roskiin.

Hänet kipattiin isoon, pyörillä kulkevaan roska-astiaan väkivalloin ja häntä kuljetettiin kaupungin kaduilla näytillä nolaamis- ja häpäisemistarkoituksin. Fanit myös solvasivat Ovcharenkoa ja pitivät fyysisesti huolen siitä, ettei toimitusjohtaja pääse karkuun.

Mainos alkaa

Desna-fanit heittivät seuran toimitusjohtajan roskikseen:

Katso myös: Video: Eurooppa-liigaa pelattiin hurjissa oloissa – Young Boys teki maalin, jota oli lähes mahdoton nähdä tv:ssä