UFC-jätti Derrick Lewis juhli voittoa erikoisin menoin – näytti yleisölle paljasta hanuriaan

Derrick Lewis

UFC on ESPN 56:n pääottelun jälkeen nähtiin omituinen show, jonka päätteeksi Derrick Lewis esitteli yleisölle peräpeiliään.

Vapaaottelupromootio Ultimate Fighting Championshipin UFC on ESPN 56 -ottelukortin päämatsina nähtiin Derrick Lewisin ja Rodrigo Nascimenton välinen kohtaaminen, joka päättyi kolmannessa erässä Lewisin tyrmäysvoittoon.

Lewisin tyrmäysvoitto oli jopa historiallinen. Kyseessä oli näet Lewisin uran 23. UFC-tyrmäys. Kyseessä on uusi UFC:n ennätysluku. Otsikoihin nousi kuitenkin erikoinen show, jonka Lewisin pisti pystyyn voittonsa jälkeen. Ensin hän köllähti vatsalleen Nascimenton eteen ja näytti tälle kieltään.

Mainos alkaa:

Sitten Lewis riisui shortsinsa ja esitti, että hän olisi niillä löyhytellyt ilmaa vastustajansa kasvoille virvoittaakseen tämän. Tämän jälkeen Lewis kaatui selälleen, tunki käden boksereidensa sisään, otti alasuojansa pois ja heitti sen toimittajien pöydälle. Show huipentui siihen, että Lewis laski boksereitaan ja näytti paljasta hanuriaan yleisölle.

– En voinut antaa brasilialaisen taksikuskin voittaa minua. Kiitos, St. Louis! Arvostan sitä, että sain näyttää paljaan takapuoleni teille, Lewis veisteli voittohaastattelussa.

Derrick Lewis näyttää hanuriaan yleisölle:

Katso myös:


Pelaajat: