Video: Derby-puolustaja tunaroi koomisen oman maalin Chelseaa vastaan

Fikayo Tomori Derby - oma maali

Englannissa pelattiin keskiviikkona liigacupin neljännesvälieriä ja Lontooseen Chelsean vieraaksi oli saapunut Championshipissä pelaava Derby.

Vierasjoukkue oli hurjalla pelipäällä ja se takoi illan aikana peräti neljä maalia. Harmi vain, että kaksi näistä oli omaan päätyyn ja Chelsea voittikin ottelun lopulta lukemin 3-2.

Ottelu alkoi Derbyn kannalta surkuhupaisasti, kun jo viidennellä peliminuutilla pallo löysi tiensä vierailijoiden maaliin. Osuma oli melko koomista katseltavaa, sillä puolustaja Fikayo Tomorilla oli varsin helppo paikka siivota pallo väljemmille vesille, mutta hän suoritti puolittaisen hutipotkun, ja peliväline lipuikin siitä omaan maaliin.

Jos tilanteeseen haluaa vielä astetta hupaisamman kulman, niin mainittakoon nyt sekin, että 20-vuotias Tomori on Derbyssä lainalla juuri Chelseasta.

Derby onnistui tasoittamaan ottelun Jack Marriotin osumalla 1-1:een, mutta Chelsea meni uudelleen johtoon, kun Derby-puolustus tunaroi pallon jälleen omiin. Vierasjoukkue tuli vielä kertaalleen tasoihin ennen kuin Cesc Fabregas sinetöi loppulukemiksi 3-2.

Huomionarvoista on myös se, että kaikki yllä mainittu tapahtui jo avausjakson aikana.

Derby-puolustaja Fikayo Tomori antoi näyttöjä Chelsealle:

https://www.youtube.com/watch?v=inp–PkJnL4

https://www.youtube.com/watch?v=vcPLrfPc__4

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Lue myös:

Kommentti: Eihän tässä ole mitään järkeä? Nousukarsinnat aloitettiin täysin umpisurkealla kentällä klo 14:00


Pelaajat:
Joukkueet: ,