Järjetön päällekarkaus Argentiinassa – Deportivo Garmensen pelaaja pamautti naistuomaria nyrkillä

Deportivo Garmensen Cristian Tirone

Argentiinassa pelatussa alasarjapelissä nähtiin karmea tapaus, kun Deportivo Garmensen pelaaja löi naistuomaria nyrkillä.

Argentiinassa pelattu jalkapallon alasarjan ottelu sai hätkähdyttävän käänteen, kun ottelun tuoksinassa nähtiin aivan järjetön väkivallanteko.

Kyseessä oli tilanne, jossa ottelun naispuolinen erotuomari Dalma Magali Cortadi puhutteli yhtä Deportivo Garmensen pelaajaa, kun taustalta tilannetta seurannut puhuteltavana olleen pelaajan joukkuetoveri Cristian Tirone menetti hermonsa aivan selittämättömästi.

Tirone otti terävän vauhdin ja hyökkäsi takaapäin Cortadin kimppuun. Tirone löi Cortadia nyrkillä pään seutuville ja tuomari tippui nurmikkoon iskun seurauksena.

Muut tuomarit ja toimitsijat pitivät tämän jälkeen Tironen aisoissa, jotta hän ei päässyt jatkamaan käsittämätöntä päällekarkaustaan. Ottelu keskeytettiin välittömästi ja Tironea pidettiin aisoissa sen aikaa, että poliisit ehtivät paikalle ja ottamaan hänet huostaansa.

Cortadi joutui sairaalaan tarkkailtavaksi ja epäili antamiensa haastatteluiden perusteella kykyään astua tämän jälkeen enää kentälle.

Deportivo Garmensen Cristian Tirone kilahtaa totaalisesti ja lyö ottelun naistuomaria takaapäin:

Katso myös: Onko tässä vuoden osuma? Bolivian alasarjassa nähtiin täysin häkellyttävä osuma