Deontay Wilder selitti tappiota 18-kiloisella sisääntuloasullaan – haastaa Furyn uusintaotteluun

Deontay Wilder / Pallomeri.net

WBC-liiton mestaruusvyönsä Tyson Furylle hävinnyt Deontay Wilder keksi hämmentävän selityksen tappiolleen. Syynä oli liian painava sisääntuloasu.

WBC-liiton raskaan sarjan mestaruusottelun viikonloppuna hävinnyt Deontay Wilder haastaa uuden mestarin Tyson Furyn uusintaotteluun. Fury kukisti yhdysvaltalaisen Wilderin teknisellä tyrmäyksellä lauantain ja sunnuntain välisenä. Jos Fury tarttuu täkyyn, olisi ottelu kaksikolle jo kolmas keskinäinen.

Pölyn laskeuduttua Wilder päätyi analysoimaan tappion syitä ja keksi tappiolleen erikoisen selityksen. Kyse ei suinkaan ollut hänen mielestään Furyn paremmuudesta, vaan 18 kiloa painaneesta asustaan, jota Wilder käytti tullessaan kehään.

Mainos alkaa:

– Jalkani olivat kamppailun alussa poissa pelistä. Kolmannessa erässä minulla ei ollut enää ollenkaan jalkoja, Wilder totesi Yahoo Sportsin haastattelussa.

Wilder halusi kunnioittaa puvullansa helmikuussa vietettävää mustan historian kuukautta, jonka aikana USA:ssa kunnioitetaan afroamerikkalaisten historiaa.

– Halusin, että tribuuttini olisi upea. Taisin laittaa tämän kaiken edelle. Fury ei vahingoittanut minua, mutta pukuni oli yksinkertaisesti liian painava, Wilder selitti.

Tappio Furylle otti ymmärrettävästi koville, sillä se oli Wilderin ammattilaisuran ensimmäinen takaiskun. Furyn ja Wilderin ensimmäinen kohtaaminen päättyi ratkaisemattomaan joulukuussa 2018.

Lue myös: Video: Michael Jordan nauratti ja itketti Kobe Bryantin muistotilaisuudessa


Pelaajat: ,