PGA-golfari Denny McCarthy onnistui koomisessa “hole-in-onessa” – löi pallon katsojan mukitelineeseen

Denny McCarthy

Golfin PGA Tourilla nähtiin koominen tapaus, kun Denny McCarthy teki eräänlaisen “hole-in-onen” upottamalla pallon mukitelineeseen.

Golfin PGA-kiertueella päästiin todistamaan erikoista ja huvittavaa tapausta, kun Denny McCarthyn plakkariin kilahti eräänlaisen “hole-in-one”. Kyseessä ei toki ollut perinteinen golfarin unelma, eli McCarthy ei saanut palloa reikään yhdellä lyönnillä, mutta harvinaisessa tempussa hän kuitenkin kiistatta onnistui.

McCarthy pelasi FedEx St. Jude -turnauksen finaalikierrosta, kun hänen draivinsa karkasi ja lähti kohti väylän varrella istunutta katsojaa. Pallo osui katsojaan ja pomppasi hänen retkituolissaan olleeseen tyhjään mukitelineeseen.

Erikoisesta tilanteesta ei onneksi koitunut katsojalle vakavampaa harmia, mutta toki tämä aiheutti McCarthylle kiperän paikan. Tilanteesta jatkettiin golfin sääntöjen mukaan niin, että pallo asetettiin samaan kohtaan maassa, mihin se oli pysähtynyt.

McCarthy onnistui hankalasta asemasta lyömään pallon viheriölle noin kymmenen metrin päähän reiästä. McCarthy onnistui lopulta kääntämään vaikeudet puolelleen ja upotti hankalamman kautta itselleen tienaamansa birdie-putin.

Denny McCarthy teki eräänlaisen “hole-in-onen” lyötyään pallon katsojan mukitelineeseen:

Katso myös: Suomalaislupaus Jeremiah Streng teki huikean osuman Yhdysvalloissa