Video: Dele Allin ääliömäinen Snapchat-julkaisu johti pelikieltoon ja tuntuviin sakkoihin

Dele Alli Tottenham Hotspur / Pallomeri.net

Tottenhamin Dele Allin helmikuussa Snapchatissa julkaisema idioottimainen video on johtanut sanktioihin. FA antoi hänelle pelikiellon ja tuntuvat sakot.

BBC uutisoi, että Tottenhamin keskikenttäpelaaja Dele Allin julkaisema Snapchat-video on johtanut jatkoseuraamuksiin. Englannin jalkapalloliitto FA on antanut Allille yhden ottelun pelikiellon.

Tämän lisäksi liitto määräsi Allille tuntuvat 50 000 punnan sakot, joiden lisäksi Alli joutuu käymään aiheesta kurssin. Alli julkaisi helmikuussa Snapchat-tililllään videon, jossa hän vitsaili koronaviruksesta sekä pilkkasi aasialaista miestä.

Kun Allia kuultiin asiasta, hän sanoi tajunneensa nopeasti, että video saattaa aiheuttaa pahennusta, joten hän poisti videon. Hän totesi ystävänsä pettäneen hänet ja myyneen medialle videon, jonka Alli oli ladannut yksityiselle tililleen.

Mainos alkaa

– Haluan vielä kerran pyytää anteeksi käytöstäni. Kyseessä oli erittäin harkitsematon vitsi viruksesta, joka on vaikuttanut meihin kaikkiin enemmän kuin olisimme koskaan voineet kuvitella. Olen kiitollinen, että FA totesi etteivät toimiani katsottu rasistisiksi, koska halveksun rasismia kaikissa muodoissaan. Meidän kaikkien pitää ajatella tarkemmin sanojamme ja tekojamme ja sitä, miltä ne voivat vaikuttaa muiden silmissä, Alli totesi lausunnossaan, jonka hän julkaisi saatuaan FA:n päätöksen.

Hän missaa Tottenhamin seuraavan ottelun, joka pelataan 19. kesäkuuta kotikentällä Manchester Unitedia vastaan.

Nämä Dele Allin Snapchat-videot johtivat pelikieltoon ja sakkoihin:

Tsekkaa myös: Video: Koreassa on kaikki mahdollista – Hanhwa Eagles pelasi taatusti vuoden pehmeimmälle yleisölle


Joukkueet: