Huikaiseva passi MLS:ssä – LA Galaxyn Dejan Joveljic vapautti joukkuetoverin läpiajoon saksipotkulla

Dejan Joveljic LA Galaxy

MLS:ssä nähtiin mahtava taidonnäyte, kun LA Galaxyn Dejan Joveljic antoi upean maalisyötön saksipotkulla ottelussa Austin FC:tä vastaan.

LA Galaxy ei jättänyt epäselvyyksiä paremmuudestaan kohdatessaan Austin FC:n kotikentällään varhain maanantaina pelatulla MLS-kierroksella, kun Galaxy painoi vieraitaan turpaan maalein 4-1.

Ottelun hahmo oli Dejan Joveljic, jolla oli näppinsä pelissä jokaisessa Galaxyn maalissa. Joveljic teki itse joukkueensa toisen ja kolmannen maalin sekä antoi syötöt ottelun avausmaaliin ja teurastuksen huipentaneeseen 4-1-maaliin.

Maaleista viimeiseksi jäänyt oli Joveljicin komein taidonnäyte. Häntä kohti lauottiin pitkä pallo Galaxyn alakerrasta ja pallon lentorataa arvioidessaan sai Joveljic kerrassaan maagisen idean. Toteutus ei myöskään kalvennut idean rinnalla, sillä hän näki joukkuetoverinsa juoksevan kohti läpiajoa. Näin ollen Joveljic päätti pallon haltuun ottamisen sijaan antaa syötön.

Joveljic ei kuitenkaan antanut mitä tahansa passia, vaan hän pisti joukkuetoverinsa läpiajoon aivan täydellisellä saksipotkusyötöllä, jonka jälkeen itse viimeistely oli käytännössä enää vain pelkkä muodollisuus.

LA Galaxyn Dejan Joveljic antaa upean läpisyötön saksipotkulla:

Katso myös: Jäätävä pommi 25 metristä – Wydad-peluri pamautti huikean voittomaalin Afrikan mestarien liigan finaalissa


Joukkueet: