Tennis-vihjeet: Alex De Minaur – Rafael Nadal | La 27.4. klo 17:00

vetovihjeet tennis-vihjeet atp pallomeri

Tennis-vihjeet lauantaille poimitaan itseoikeutetusti Madridin ATP Masters -kisasta, jossa luvassa on todellinen herkkupala

Alex De Minaur – Rafael Nadal | ATP Madrid Masters 1000

Loukkaantumisista kärsinyt Nadal teki paluun kentille Barcelonassa viikko sitten, mutta tuolloin kyyti oli kylmää, kun De Minaur pudotti espanjalaislegendan jatkosta varsin tylyin lukemin 7-5, 6-1.

Madridin avauskierroksella Nadal sai vastaansa villillä kortilla mukaan päässeen, vasta 16-vuotiaan Darwin Blanchin. Kyyti oli kylmää, sillä Nadal vei maailmanlistan 1028. sijalla olevaa junioria odotetusti aivan miten tahtoi ja loppulukemat kirjattiin 6-1, 6-0.

Mainos alkaa:

Ottelun jälkeen Nadal silmäili jo tulevaa revanssia De Minauria vastaan ja totesi itsekin, että olisi yllättynyt, mikäli onnistuisi aussipelurin kaatamaan.

Vaikka monen sympatiat varmasti ovatkin Nadalin puolella, karkea fakta on se, ettei hänellä ole tällä hetkellä aseita De Minaurin kaltaisen pelurin kaatamiseen. Niin fyysistä homma tulee lauantaina olemaan.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa De Minaurille kertoimen 1,60, mikä kelpaa varsin mainiosti lauantain pelikupongin täytteeksi. Myös De Minaur -2,5 peliä kertoimellaan 1,81 kuulostaa varsin pätevältä vaihtoehdolta.