Aivan järjetön volleymaali Eredivisiessä – De Graafschapin pakki tykitti pallon verkkoon sivurajalta

De Graafschapin Alexander Büttner

Hollannin Eredivisiessä nähtiin huikaiseva maali, kun De Graafschapin puolustaja Alexander Büttner ampui mielettömän kaukovolleyn.

Hollannin pääsarjan Eredivisien perjantain kierroksella päästiin todistamaan häkellyttävää tilannetta ottelussa, jossa Den Bosch kaatoi De Graafschapin maalein 2-1.

Kyseessä oli ottelun avausmaali, josta vastasi vierasjoukkue De Graafschap. Maalintekijänä kunnostautui tällä kertaa laitapuolustaja Alexander Büttner, joka viimeisteli erittäin yllättävällä ja näyttävällä tavalla.

De Graarfschap rakenteli hyökkäystä ottelun 14. minuutilla, kun keskikentällä palloa pitänyt pelaaja päätti edistää peliä vasemmalla laidalla pinkoneen Büttnerin kautta.

Syöttö kohti Büttneriä lähti varsin kaukaa ja se tuli varsin korkeana. Büttner, joka juoksi aivan sivurajaa pitkin, ei edes yrittänyt ottaa palloa haltuunsa, vaan hänellä oli aivan muut aikeet.

Büttner oli noin rangaistusalueen rajan kohdalla, kun hän päättikin ladata pallon suoraan volleysta maalia kohti. Tuloksena oli huikea kaaripallo, joka myös tippui Den Boschin maalin takakulman puolelle.

De Graafschapin Alexander Büttner upottaa mielettömän kaukovolleyn:

Katso myös: 6. tason Chippenham Town pudotti League One -joukkueen FA Cupista – voittomaali hävyttömällä kantapäävolleylla