Davos mokasi karmaisevalla tavalla – Ville Peltosen poika kärähti dopingista Sveitsissä

Davos Jääkiekko Jääkiekon Liigan pistepörssin
Pic: https://unsplash.com/photos/XHTBZpRBoi0

Sveitsin pääsarjassa pelaava Davos mokasi todella pahalla tavalla, mikä johti lopulta siihen, että seurassa pelaava Aleksi Peltonen kärähti dopingista.

Ville Peltosen poika siirtyi täksi kaudeksi pelaamaan Davosin riveihin. Kausi sai kuitenkin surullisen startin, sillä Aleksi Peltosen kerrottiin kärähtäneen dopingista.

Kyseessä ei suinkaan ollut mikään suorituksen parantamiseen tähtäävä aine, vaan Bildin mukaan käry johtui insuliinista. Tämän käyttöön Peltosella on inhimilliset syyt, sillä mies sairastaa diabetesta.

Mainos alkaa:

Normaalisti aineesta ei kärähtäisikään, koska sen käyttöön saa terveydellisistä syistä erikoisluvan. Peltosen tapauksessa Davos kuitenkin mokasi karulla tavalla, sillä seura unohti hakea pelaajalleen erikoisluvan.

– Peltosen tapauksessa HC Davos ei toimittanut lupahakemusta lääkityksen käytölle ajoissa viivästysten ja väärinkäsitysten vuoksi, seura tiedotti tiistaina.

Peltonen on nyt asetettu väliaikaiseen pelikieltoon siihen asti, että Sveitsin antidopingviranomaiset saavat käsiteltyä tapauksen. Vielä ei tiedetä sitä, että millainen tuomio kärystä tulee.

– HC Davos on pahoillaan myöhästyneestä hakemuksesta ja pahoittelee asiaa kaikille, erityisesti Aleksi Peltoselle, tiedotteessa todetaan.


Pelaajat:
Joukkueet: