Saksan David Wolf päätti olympiaturnauksensa ulosajoon – mätkäisi ihon alle päässyttä vastustajaa päähän

David Wolf Saksa / Pallomeri.net

Saksan olympiaturnaus päättyi neljännesvälierätappioon ja kokenut hyökkääjä David Wolf vielä sitäkin aiemmin menetettyään hermonsa.

Slovakia tiputti Saksan ulos Pekingin olympialaisten miesten jääkiekkoturnauksesta voitettuaan neljännesvälieräottelun maalein 4-0. Ottelun lopulla nähtiin myös ikävä tapaus, kun Saksan kokenut hyökkääjä David Wolf menetti hermonsa ja lensi ottelusta ulos.

Jo valmiiksi turhautuneen oloinen Wolf tökki Slovakian Libor Hudacekin kanssa toisiaan ja Wolf nappasi kiukustuneena Hudacekia kasvoista. Wolfin päästettyä nopeasti irti otti Hudacek naamastaan kiinni ja meni teatraalisesti linkkuun yrittäen filmata Wolfille jäähyn.

Hudacekin nojatessa polviinsa Wolf päätti antaa hänelle kuitin ja tirpaisi Hudacekia nyrkillä takaraivoon. Isku osui kunnolla, mutta hidastuksen perusteella näytti siltä, että Hudacek näki iskun tulevan ja reagoi siihen pienellä viiveellä.

Hudacekin kaatumisesta Wolf vasta suuttuikin, mutta hän kiistatta astui rajan yli, joten tuomari heitti hänet ylilyönnin johdosta pihalle. Tuomaristo oli kuitenkin jyvällä myös siitä, että Hudacek provosoi tilannetta, sillä hänellekin annettiin kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta, vaikka hän olikin lähinnä ottavana osapuolena.

Saksan David Wolf päätti olympiaturnauksensa etuajassa saatuaan ulosajon tästä tilanteesta:

Katso myös: Camille Cerutti loukkaantui Pekingin syöksylaskukisassa – hyytävät tuskankiljahdukset kaikuivat rinteessä


Joukkueet: