Video: David Silva tykitti jälleen maagisen vaparin – veskari jäi haromaan tyhjää

David Silva Manchester City / Pallomeri.net

Manchester Cityn David Silva näytti jälleen erikoistilanneosaamistaan pamauttamalla veskarille mahdottoman laukauksen yläriman kautta sisään.

Manchester Citystä tämän kauden päätyttyä lähtevä David Silva on jättämässä melkoisia jäähyväisiä, sillä hän on tehnyt lyhyen ajan sisään jo kaksi huikeaa vapaapotkumaalia.

Viimeisin nähtiin keskiviikkoiltana, kun Silva vei Cityn johtoon Bournemouthia vastaan. Silvaa itseään rikottiin rangaistusalueen rajan tuntumassa. Peli oli vasta 6. minuutillaan ja vapaapotku oli Cityn ensimmäinen koko ottelussa.

Silva iski takaisin sinne, minne tuntuu, eli hän rokotti Bournemouthia välittömästi tulostaulun puolella. Silvan vasemman jalan kierteinen laukaus oli veskarille täysin mahdoton torjuttava. Hän jäi haromaan tyhjää, kun kova laukaus kiersi terävästi kohti etukulmaa ja painui yläriman kautta verkkoon. Maalivahti ehti ponkaista oikeaan suuntaan, mutta oli jo lähtiessään auttamatta myöhässä.

Mainos alkaa

Kun Valioliigan kautta on jäljellä enää kaksi kierrosta, niin Silvan maali saattaa jäädä hänen viimeisekseen Cityssä. Jos näin on, niin Silva jättää Cityn mahdollisimman tyylikkäällä tavalla.

City voitti ottelun lopulta maalein 2-1.

David Silva soittaa verkkoa kauniilla vaparilla:


Joukkueet: