Kings-vahti David Rittich luuli ryövänneensä Oilers-tähti Leon Draistaitlin – upea venytys menikin täysin hukkaan

David Rittich Los Angeles Kings

Los Angeles Kingsin David Rittich ehti luulla jo tehneensä todellisen gamesaverin, kunnes videotarkistus kertoikin karun totuuden.

Edmonton Oilers lähetti Los Angeles Kingsin laulukuoroon voittamalla sarjan viidennen ottelun maalein 4-3 ja koko sarjan voitoin 4-1. Yksi ottelun isoista käännekohdista nähtiin toisessa erässä, kun Oilers pelasi ylivoimaa.

Kiekko päätyi alueen keskustaan Connor McDavidille, joka antoi ilmiömäisen syötön takatolpalla olleelle Leon Draisaitlille. Vaikka kulma oli pieni, sai Draisaitl ammuttua nopeasti vaarallisen vedon maalia kohti. Kiekko kuitenkin päätyi tilanteeseen ehtineen Kings-vahti David Rittichin räpylään.

Mainos alkaa:

Rittich luuli tehneensä todellisen gamesaverin, mutta Draisaitl tuuletti joukkuetovereilleen mielestään varmaa maalia. Tuomaristo lähti ihmettelemään tapahtumia videolta ja lopulta osoittautui, että Draisaitl oli kuin olikin oikeassa. Rittichin sinänsä upea venytys meni täysin hukkaan, sillä vangittuaan kiekon räpyläänsä hän tuli epähuomiossa työntäneeksi koko räpylän maalin sisäpuolelle. Näin ollen oli selvää, että myös koko kiekko ylitti maaliviivan.

Oilersi kiipi tällä maalilla 2-2-tasatilanteeseen ja peli lähti kääntymään heille. Oilers johti kolmanteen erään mennessä peliä 4-2 ja Kings sai lopulta kavennettua päätöserän lopulla tilannetta vain kertaalleen ja kesäloma kutsui summerin soitua.

David Rittich luuli tehneensä ison pelastuksen, mutta videotarkistus osoitti kiekon olleen maalin sisällä:

Katso myös: Alex Pietrangelo sortui älyttömään temppuun – Dallas iski voittomaalin seuranneella yv:llä


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,