Arsenal-vahti David Raya teki Luton-matsista trillerin pupeltamalla pahasti kahteen otteeseen

David Raya Arsenal

Arsenalin maalivahti David Raya ei esiintynyt edukseen trilleriksi muodostuneessa ottelussa Luton Townia vastaan.

Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Luton Town onnistui horjuttamaan sarjakärki Arsenalia kotonaan, mutta voitto jäi lopulta haaveeksi, kun Arsenal käänsi pelin lopulta nimiinsä maalein 4-3.

Niin hienosti kuin Luton pelasikin, on kuitenkin kiistatonta, että pelistä tuli trilleri Arsenal-vahti David Rayan huonon päivän ansiosta. Raya voi nimittäin huoletta ottaa piikkiinsä Lutonin 2-2-tasoituksen sekä 3-2-johtomaalin.

2-2-maali syntyi 49. minuutilla kulmapotkusta. Raya yritti kopata keskitystä nyrkkeilemisen sijasta ja sijoittui myös huonosti. Tämän ansiosta hän jäi väärälle puolen palloa ja Elijah Adebayo puski pallon verkkoon.

Vielä pahempi virhe sattui 57. minuutilla, kun Ross Barkley sai pallon rangaistusalueen vasempaan laitaan. Barkley laukoi pallon kohti takakulmaa ja Rayalla piti sijoittumisensa ansiosta olla helppo työ torjua maata pitkin tullut veto. Toisin kuitenkin kävi. Pallo luiskahti Rayan alta sisään ja Luton juhli johtomaalia.

Rayan onneksi Kai Havertz tasoitti pelin kolmea minuuttia myöhemmin ja Declan Rice iski voittomaalin aivan lisäajan loppuhetkillä.

David Raya toheloi kulmapotkussa ja Luton iskee helposti 2-2-tasoituksen:

Vielä pahempi moka käy, kun Raya hörppää Ross Barkleyn laukauksen sisään:

Katso myös: Helmareiden voittoputki katkesi – Jutta Rantala pelasti tasapelin upealla kaukolaukauksella


Joukkueet: