Bostonin David Pastrnak sai huutia kaikilta – jäi ensin vastustajan jyrän alle, sitten tuomarin

David Pastrnak Boston Bruins

Bostonin David Pastrnak sai Panthers-sarjan avauksessa maistaa paria niittiä, joista toinen tuli odotetulta taholta ja toinen yllättävämmältä.

Boston Bruins lähti näyttävästi toisen kierroksen ottelusarjaan Florida Panthersia vastaan ja mäiski vieraskentällä taululle tylyt 5-1-lukemat. Kun maalitilastoja katsoo, niin yksi normaalisti ratkaisijoiden nimi loistaa poissaolollaan. Bruinsin tähtihyökkääjä David Pastrnakin tilille ei näet kirjattu kuin kakkossyöttö avausmaaliin.

Pastrnak saikin maistaa enemmän kovia tööttejä kuin maalinteon riemua edes osallisena. Hänet nimittäin lanattiin pelissä kahteen otteeseen. Ensin avauserässä Panthersin Carter Verhaeghe onnistui salaa vaanimaan Pastrnakia ja iski juuri oikealla hetkellä jyräten Pastrnakin kumoon.

Mainos alkaa:

Toisessa erässä Pastrnak sai huutia jo puolueettomaltakin taholta. Hän kuljetti kiekkoa laidan vierellä, kun toinen ottelun päätuomareista teki huonon reittivalinnan ja kolautti päin Pastrnakia, joka menetti kiekon. Pastrnak ei varsinaisesti hehkunut ilosta tapauksen jälkeen.

David Pastrnak jää Panthersin Carter Verhaeghen jyrän alle:

Seuraavaksi Pastrnakin lanaa ottelun päätuomari:

Katso myös: Mikä väsymys? – Boston Bruins ryöpytti Florida Panthersia sarja-avauksessa


Pelaajat:
Joukkueet: