Brentford voitti ManU:n ensimmäistä kertaa 84 vuoteen ja antoi kunnon rökityksen – David de Gea tunaroi kahdesti

David de Gea Manchester United

Brentford teki kovan yllätyksen ja painoi Manchester Unitedia reilusti turpaan. Apua antoi David de Gea, jolle sattui kaksi pahaa kämmiä.

Brentfordin faneilla oli taatusti ikimuistoinen ilta, kun Manchester United kyykkäsi totaalisesti vierailullaan ja poistui kotiin ruma 4-0-tappio niskassaan. Voitossa oli myös historian havinaa, sillä Brentford on edellisen kerran voittanut Unitedin vuonna 1938, eli peräti 84 vuotta sitten.

Ottelu lähti Unitedin kannalta nopeasti väärään suuntaan ja tapahtumien keskiössä oli ajoittaisista kardinaalimunauksistaan tunnetuksi tullut maalivahti David de Gea. Tällä kertaa Brentfordin kaksi ensimmäistä maalia menivät täysin de Gean tiliin ja molemmat maalit tulivat vieläpä varhain.

Ensimmäinen kolahti 10. minuutilla, kun de Gea imuroi Josh Dasilvan laukausen kainalostaan sisään. Jos tämä maali näytti de Gean kannalta jo rumalta, niin se ei ollut mitään verrattuna hänen toiseen tunarointiinsa.

Tällä kertaa de Gea antoi käsittämättömän huonon avauksen Christian Eriksenille, jonka niskassa oli jo prässi päällä. Prässäämässä ollut Mathias Jensen katkaisi syötön ja painoi pallon luvattoman helposti Unitedin reppuun.

David de Gea hörppää Josh Dasilvan laukauksen kainalosta sisään:

Toisen lahjamaalin de Gea antoi umpisurkealla avauksellaan:

Katso myös: Kylmänviileä viimeistely – Augsburgin Fredrik Jensen avasi maalitilinsä Bundesliigassa


Pelaajat:
Joukkueet: ,